|
| Author | Message |
|---|
All you need is me ♥ Admin

Posts: 155 Join date: 2011-01-27 Age: 16 Location: negde daleko sa njim :)
 | Subject: Menstruacija Thu Jan 27, 2011 9:44 pm | |
| Svi znamo šta je menstruacija ili meca xDD Kada ste je dobile? Šta vas boli tokom meca? Koje antibiotike koristite da uklonite bol? Ide li vam puno? <koje uloške ili tampone koristite? Zašto ne koristite tampone? Zašto koristite te uloške/tampone?  _________________ ♥Kada ljubav imaš malo je... ....a kad je gubiš,tada znaš da gubiš SVE....♥ |
|
 | |
Енџи =)

Posts: 55 Join date: 2011-01-28 Age: 15 Location: Vancouver
 | Subject: Re: Menstruacija Fri Jan 28, 2011 8:06 am | |
| Dobila sam pred 12. rođendan,ok je mada u poslednje vreme imam bolove i pijem paracetamol. xD Koristim libresse uloške,odgovaraju mi.Koristila bih tampone ali mi mama ne dozvoljava pre sexualnog odnosa. |
|
 | |
...♥ Fuckin' perfect ♥... Admin

| Subject: Re: Menstruacija Fri Jan 28, 2011 9:39 am | |
| Dobila sam valjda sa 15 godina xD ja mislim, nisam sigurna... Ne boli baš puno, ali kad boli xD onda uzmem Analgin... Koristim always uloške... i kad dobijem jedem baš punooo, uvek sam gladna  (mrzim to xD) _________________ ...I want you to need me like I need you... Dajem ti svoje srce,urezi ime tuda, ako ti odes od mene,da ja te pratim svuda, dajem ti svoje usne,da nikad ne budes u porazu, sada ti dajem zivot,a nekad znali se u prolazu... ♥ |
|
 | |
Gabrielle Solis

| Subject: Re: Menstruacija Fri Jan 28, 2011 11:55 am | |
| skoro sam dobila.Nisma bas upoznata jos sa bolovima jer ih nisam imala. |
|
 | |
ಌ Unreal Girl ✯ Moderator

| Subject: Re: Menstruacija Fri Jan 28, 2011 10:31 pm | |
| D0bila sam na sv0j 14. r0dj  Uglavn0m me b0li sam0 prvih 2, 3 dana  I ne mn0g0. Ne pijem nista, sam0 legnem. K0ristim always ul0ske. 0kej su mi.... |
|
 | |
All you need is me ♥ Admin

Posts: 155 Join date: 2011-01-27 Age: 16 Location: negde daleko sa njim :)
 | Subject: Re: Menstruacija Sat Jan 29, 2011 1:03 pm | |
| Ja sam mecu dobila sa msm 12 godina,možda i 11..Nisam sigurna..Tokom mece bole me krsta i malčice stomak..A ledja il ikrsta me bole samooo tako da nmg ni da ležim ni da sedim ni da šetam  Ne znam ništa što bi uklonilo bol u ledjima..Ne ide mi puno,zaprvo ide mi baš malo i to samo kada sam u pookretu ili kada sedim..Kada ležim uopšte mi ne ide :DD Tako da uveče stavljam dnevne uloške pred spavanje  Koristim one libresse roze sa 3 kapljice,a sada mi je majka kupile zelene sa kamilicom isto libresse  Ostamo mi jedan tampon od mora a iskreno,lepše se osećam sa tamonom nego sa uloškom zato što se ne znojim dole i nemam osećaj da sam se upišala xD _________________ ♥Kada ljubav imaš malo je... ....a kad je gubiš,tada znaš da gubiš SVE....♥ |
|
 | |
Nina

| Subject: Re: Menstruacija Sat Jan 29, 2011 8:14 pm | |
| Dobila sa dobila isto sa 12. godina. Traje mi 4 dana, koristim libresse i naturella. Boli me Malo stomak i ledja. I takoo. Kratko i jasno: Mrzim ju. |
|
 | |
*JeZzilY**

| Subject: Re: Menstruacija Sun Jan 30, 2011 2:11 pm | |
| | [.Za Tebe Nebitna.] wrote: | Dobila sam valjda sa 15 godina xD ja mislim, nisam sigurna... Ne boli baš puno, ali kad boli xD onda uzmem Analgin... Koristim always uloške... i kad dobijem jedem baš punooo, uvek sam gladna (mrzim to xD) |
Znaci mrzim.-.- |
|
 | |
sanja^^

Posts: 137 Join date: 2011-01-29 Age: 15 Location: tamo gde ljubav stvara snove,gde lazi ne postoje,gde srecni su svi......ma sta ja lupam,samo da sam tamo gde si ti^^
 | Subject: Re: Menstruacija Wed Feb 02, 2011 3:06 pm | |
| dobila sa 12.koristim naturela uloske.stomak me prvi dan ubija,znaci uzas.bleda sam ko smrt i ne mogu da stojim ne nogama -.-,ali pijem cafetin menstrual i prestane me stomak odma xD |
|
 | |
Blonde Rebellion

Posts: 92 Join date: 2011-01-29 Age: 17 Location: Glitterland.
 | |
 | |
|